wp0b50abed.png
wpfa9b4330.png

Maes Haarden      Bevrijdingslaan 43, 2450 Meerhout      0495/64 62 40      info@maes-haarden.be      

wp670280b5_0f.jpg

MAES HAARDEN  

 

MEERHOUT

WARMTE

 

SFEER

 

DESIGN

wp29976a22.png

Gashaarden inbouw

Steeds meer mensen kiezen voor het comfort van een gashaard. Met één druk op de knop zet u uw inbouwhaard aan, ek kan u onmiddellijk genieten van een levendig vlammenspel. Met uw afstandsbediening regelt u de intensiteit en temperatuur van uw gashaarden.Geen gesleur met hout en vrijwel geen onderhoud.

 

Hoge rendementen

Dankzij de voortdurende ontwikkelingen en de toepassing van nieuwe technologieën hebben de huidige gashaarden een  veel hoger rendement dan de modellen van zowat tien jaar geleden.

 

Realistisch vlammenspel

De kille, blauwe vlammen van vroeger hebben plaatsgemaakt voor een levendig, warm realistisch vlammenspel zodat uw gashaard bijna niet meer te ondescheiden is van het echte houtvuur.

 

Sfeerhaarden met gas

Sfeerhaarden — de naam zegt het al — zorgen in de eerste plaats voor sfeer in uw woonkamer. Het hoofddoel van deze gashaard is dus niet verwarming, maar comfort en gezelligheid. Toch is het tijdens de tussenseizoenen wél perfect mogelijk om uw woning te verwarmen met deze sfeerhaarden.

 

Ventilator

Ook bestaan er gashaarden die voorzien zijn van een ventilator. Deze ventilator zorgt voor een snellere opwarming van de ruimte en een betere spreiding van de warmte.

 

 

 

 

Uitgebreid gamma

Maes Haarden heeft een breed gamma aan gashaarden en sfeerfhaarden en handelt

uitsluitend in de meest kwalitatieve merken zoals  Dru, en  Well Straler

Spring gerust even binnen in onze toonzaal  u zal snel overtuigd zijn.

 

 

wp086cddb5.png
wp724f3358.png
wp46646b0f_0f.jpg