wp0b50abed.png
wpfa9b4330.png

Maes Haarden      Bevrijdingslaan 43, 2450 Meerhout      0495/64 62 40      info@maes-haarden.be      

wp670280b5_0f.jpg

MAES HAARDEN  

 

MEERHOUT

WARMTE

 

SFEER

 

DESIGN

wp646a9c80.png
Vele decennia stelt Well Straler alles in het werk om kwaliteitstoestellen te leveren.
De algehele productie gebeurt in België, in de fabriek te Welle; alle stadia van conceptie en fabricatie, vanaf het ontwerpen tot het monteren van de producten.
Door de constante inspanningen op gebied van onderzoek en innovatie heeft Well Straler zich inzake nieuwe technologiën als marktleider geplaatst.
TOESTELLEN MET SCHOORSTEENAANSLUITING
Deze worden uitsluitend aangesloten op een schoorsteen en nemen de lucht voor de verbranding uit de rumte waarin ze staan. De wet voorziet dat wie een open toestel installeert ook een verluchtingsrooster moet plaat  sen in dezelfde ruimte om de toevoer van verse lucht te verzekeren. Ze zijn voorzien van een Thermische TerugslagBeveiliging (TTB). Deze schakelt het toestel uit bij onvoldoende trek of terugslag in de schoorsteen. Indien om gelijk welke reden de waakvlam dooft, onderbreekt een ingebouwd veiligheidssysteem onmiddellijk en automatisch de gastoevoer. Naargelang het type zijn ze uitgerust met een modulerende thermostaat of met een electronische RF afstandsbediening
TOESTELLEN MET MUURAANSLUITING
Deze toestellen zijn hermetisch gesloten ten opzichte van het lokaal waarin zij staan en halen hun lucht rechtstreeks van buiten via een concentrische buis aangesloten op een buitenmuur. De verbrande gassen worden afgevoerd door de binnenste buis terwijl de lucht wordt aangevoerd door het buitenste kanaal van dezelfde buis. Er hoeft in de kamer geen extra verluchting te worden voorzien.
wpa47c9d7c_0f.jpg
wpf98257f0.png
wp109923cf.png
wp80f834d6.png
wp8ee33fb4.png
wp8fdb7f89.png