wp0b50abed.png
wpfa9b4330.png

Maes Haarden      Bevrijdingslaan 43, 2450 Meerhout      0495/64 62 40      info@maes-haarden.be      

wp670280b5_0f.jpg

MAES HAARDEN  

 

MEERHOUT

WARMTE

 

SFEER

 

DESIGN

wp02220a38.png

Gaskachels - voorzetkachels: groot gebruiksgemak en plaatsbesparend

Geniet met een gaskachel van de vlammen die rondspelen in de kachel. Echt vuur, maar dan met alle voordelen van een moderne gaskachel. De meeste gaskachels zijn eenvoudig te bedienen en hierdoor functioneel in gebruik. Zo kan u optimaal genieten van uw gaskachel.

 

Snel warm en veel gebruiksgemak

Op een koude winterdag snel genieten van de dansende vlammen. De gaskachels zijn eenvoudig en snel aan te zetten en leveren onmiddellijk warmte. Met de thermostaatknop kunt u de gewenste temperatuur aangeven. Het voordeel ten opzichte van een houtkachel is dat u niet hoeft te wachten op het uitgloeien van houtblokken of kolen, daarnaast is de gaskachel met één druk op de knop uit.

Door de behaaglijke warmte van de gaskachel zal het prettig verblijven zijn in een omgeving waar de gaskachel staat.

 

Verbrandingssysteem

 

Bij gesloten verbranding haalt het toestel de lucht voor de verbranding direct van buiten en voert de rookgassen via dezelfde pijp ook weer af. Dit noemen wij een "concentrisch rookkanaal". Ventilatoren of elektriciteit zijn daarbij niet nodig. een ander voordeel van dit systeem is dat er geen gemetselde schoorsteen meer nodig is. Vaak kan door middel van een wanddoorvoer (via het dak is natuurlijk ook mogelijk) het toestel worden aangesloten. Dit is veel eenvoudiger en spaart kosten. Ook bent u flexibeler m.b.t. de exacte plek waar de haard komt te staan en is het rendement van deze toestellen zeer hoog.

 

Open verbranding: Ieder vuur, of het nu kolen, olie, hout of gas is heeft lucht nodig voor de verbranding. Als wij spreken over open verbranding dan wordt deze lucht uit de ruimte gehaald waar de haard staat opgesteld, veelal in de woonkamer dus. Voor de afvoer van de rookgassen is een schoorsteen of verticaal afvoerkanaal nodig. In veel landen is het niet toegestaan een dergelijk toestel te plaatsen als de is woning voorzien van een open keuken, balansventilatie of mechanische ventilatie. Vaak is het daarom beter om een toestel met gesloten verbranding te plaatsen.

 

Uitgebreid gamma

 

Maes Haarden heeft een breed gamma aan gaskachels en handelt uitsluitend in de meest kwalitatieve merken zoals Well Straler en Dru,  

Spring gerust even binnen in onze toonzaal  u zal snel overtuigd zijn.

 

wp2aa3f4cb.png
wpa6e5e1cf.png
wp46646b0f_0f.jpg