wp0b50abed.png
wpfa9b4330.png

Maes Haarden      Bevrijdingslaan 43, 2450 Meerhout      0495/64 62 40      info@maes-haarden.be      

wp670280b5_0f.jpg

MAES HAARDEN  

 

MEERHOUT

WARMTE

 

SFEER

 

DESIGN

wpad52ce54.png

Gashaarden, houthaarden, pellethaarden. Een inbouwhaard of inbouwcasette op een centrale plaats in de woning zorgt voor sfeer en gezelligheid. Afhankelijk van de stijl van uw woning kiest u voor klassiek, modern of strakke designs. Ook hier zal u verrast worden door de hoge rendementen die dankzij de voortdurende ontwikkelingen gehaald worden.

 

 

INBOUWHAARDEN

 

Deze haard, geleverd op een pootset, wordt meetstal bij nieuwe constructies gebruikt, geplaatst en aangesloten op het schoorsteenkanaal, alvorens de afwerking rondom het toestel gebeurt.

 

 

INZETHAARDEN

 

Zoals zijn naam het verklapt, is de inzethaard ontworpen om in een bestaande schoorsteenmantel in te bouwen. Hiermee kan je een oude open haard ombouwen tot een praktische en efficiënt verwarmingselement waarvan het rendement opmerkelijk is verhoogt. In dit geval is het aan te raden de staat van het bestaand rookgaskanaal te controleren. In België wordt de inzethaard ook wel cassette genoemd en is makkelijk te plaatsen.

 

wp6e3a73b9_0f.jpg

Kiest u voor functionele warmte, of eerder voor sfeer en gezelligheid.  Bent u  op zoek naar een kachel of verkiest u eerder een inbouwhaard.  Gaat uw keuze naar de warmte van hout , het grote gemak van gas of  denkt u bewust aan ons milieu en opteert u voor de pellets.

De keuze is uiteraard heel persoonlijk en niet altijd even gemakkelijk. Wij helpen u graag een stukje op weg.

wp012f138b_0f.jpg