wp26cc73e2.png
wpbf3011a0_0f.jpg

Maes Haarden

Meerhout

 

  

wp3bc6306d.png

   Bevrijdingslaan 43, 2450 Meerhout

   0495/64 62 40

   Info@maes-haarden.be

 

wpa224a8ab_0f.jpg
wp10f7c796.png
wp0e935873.png

Pelletkachels

wp88d294fd_0f.jpg

wpc0b3f859.png
wp1ee5a3e8.png
wpb8f3169e.png
wpf58771bb.png

PELLETS - HOUTPELLETS

DE MILIEU EN BUDGET VRIENDELIJKE BRANDSTOF!

 

Met deze hernieuwbare biobrandstof bespaart U tot 40% op uw verwarmingskosten in vergelijking met stookolie en aardgas.

Een efficiënte verbranding zorgt voor propere, gezellige en hernieuwbare warmte, en dit alles met een maximum resultaat. Dankzij de complete verbranding blijft er ook minimum aan assen over.

Pelletkachels zijn eenvoudig in gebruik: Men moet enkel het reservoir van de kachel vullen met pellets. Het gesleur met houtblokken en kolen valt weg.

Weinig onderhoud en afval: De aslade moet slechts wekelijks worden zuivergemaakt bij intensief gebruik.

 

ROOKKANAAL PELLETKACHELS

Er bestaan veel misverstanden over correcte rookkanalen voor pellet en andere houtgestookte haarden. Wel mag men aannemen dat een goed rookkanaal in combinatie met de juiste brandstof zal zorgen voor een optimaal rendement van uw kachel. Ook zal het de levensduur van uw kachel verhogen.

 

Onze merken

wp6bcd62b0_0f.jpg

wp5b859b08_0f.jpg

Piazzetta... Een brandende passie sinds meer dan 50 jaar!

 

Piazzetta ontwikkelt, ontwerpt en produceert kachels en haarden in zijn eigen fabriek in Asolo, Italie. Ze zijn vertegenwoordigd in 35 landen, en vormen er een synoniem voor warmte en comfort sinds 1960. Een onderscheidende Italiaanse passie voor vakmanschap, waar design en technologie worden samengebracht in een minutieus afgewerkt product.

In eigen laboratoria, met wetenschappelijke medewerkers, worden alle onderdelen en kachels uitgebreid en langdurig getest om tot de hoogste kwaliteitsnormen te komen.

 

Superior... Calore da vivere

 

In het uitgebreide productgamma SUPERIOR vindt u het product dat de beste oplossing is voor het verwarmen van uw woning: een pellet-inzetstuk, een hout- of pelletkachel, met een bekleding van robuust staal of kostbaar majolica. Beleef de warmte van SUPERIOR door de eigenschappen, het uiterlijk, de afmetingen en de materialen te kiezen die het best passen bij uw woning. Door gebruik te maken van vernieuwbare energiebronnen zoals hout en pellets kunt u genieten van de aangename sfeer van een haardvuur en het comfort van een zeer speciale warmte, waarbij u energie bespaart en het milieu beschermt.

 

 

wpb7863740.jpg

Austroflamm pellet... Oostenrijkse pelletkachels

 

De pelletkachels van Austroflamm zijn voordelig in gebruik, goed voor het milieu en bijzonder gebruiksvriendelijk. Warmte met één druk op de knop! Een volautomatische ontsteking, uitdoving en een ingebouwde thermostaat. De rendementen liggen bij dit verwarmingssysteem het hoogste (meer dan 90%) en de warmte wordt op een snelle manier verspreid in uw woning dankzij de convectieventilator. Een optimaal vermogen en een efficiënte verbranding

Pelletkachels van Austroflamm hebben een uiterst stille werking. De warmte wordt in de ruimte verspreid via natuurlijke convectie; er is geen ventilator meer aanwezig. Elk technisch detail is speciaal ontworpen om de volledige warmte in de ruimte te brengen en te houden. Het vlammenbeeld werd aanzienlijk verbeterd door de introductie van een bredere branderpot, waardoor het nu amper te onderscheiden is van dat van een echte houthaard.