wp26cc73e2.png
wpbf3011a0_0f.jpg
wpbd77a2ef.png
wpd503d924.png
wp12921f7f.png

Maes Haarden

Meerhout

 

  

   Bevrijdingslaan 43, 2450 Meerhout

   0495/64 62 40

   info@maes-haarden.be

 

wp21f76337_0f.jpg

Houtkachels

wpaae6f3e9.jpg

Austro Flamm....Oostenrijkse hoogrendements kachels met een ongeevenaard design.

 

De Oostenrijkse firma Austroflamm produceert moderne, design houtkachels en inbouwhaarden met een zeer hoog rendement en extreem lage CO-emissie, en dit in alle mogelijke prijsklassen.

 

Brandertechnisch zijn ze de top van de markt!

Wat deze kachels extra bijzonder maakt is de X-tra technologie: binnenin de kachel zitten accumulatiestenen die ervoor zorgen dat de kachel na het stoken nog gemiddeld 8 uur stralingswarmte geeft

 

Wanneer u kiest voor stoken op hout kiest u voor een duurzame manier van stoken. Hout valt namelijk onder de noemer hernieuwbare energie, dat betekent dat hout onuitputtelijk is in tegenstelling tot fosiele brandstoffen zoals aardgas, steenkool of stookolie.

 

Om goed te kunnen branden, is het belangrijk dat hout goed gestockeerd wordt. Houtblokken moeten minstens één jaar en liefst twee jaar de tijd krijgen om te drogen op een droge en goed verluchte plaats. Vochtig hout brandt een stuk minder goed, omdat een groot deel van de energie gebruikt wordt om het water in het hout te doen verdampen. Bovendien is stoken met nat hout niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor uw kachel en schoorsteen.

Stoken met hout geeft de mooiste vlammen, zorgt voor een snellere verwarming en voelt aangenamer aan.

 

HOUT EN DESIGN

Qua design en vormgeving heeft de markt voor houtkachels zeker niet stilgestaan.

Stoken op hout roept bij veel mensen een nostalgisch en romantisch beeld op doch het gamma aan houtkachels gaat zeer ruim; tvan raditionele houtkachels, moderne houtkachels tot design modellen.

 

Allemaal met de grootste aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en met grote zorg voor het milieu.

 

 

 

Olympia Fires ...staat voor betaalbare kwaliteit van Duitse makelij sinds de jaren ’90.

 

Eigen aan het merk zijn de grote stookruimtes: een gegarandeerd prachtig vlammenbeeld en een gewaarborgd hoog vermogen.

 

Warmte en gezelligheid creëren – dat gaat nog steeds het beste met een echte houtkachel in huis.

Een prijselijke verwarmingsmethode of een mooie aanvulling op uw interieur, Olympia Fires biedt u het beste van twee werelden

 

 

Saey...The Best Stoves

 

Al meer dan honderd jaar levert SAEY warmte en gezelligheid bij de mensen thuis

 

Een kachel van SAEY, die zit je als gegoten. Want zowel bij aanmaak, tijdens het branden als bij het onderhoud heeft SAEY alleen maar jouw gemak voor ogen. Zodat je onbezorgd kunt ontspannen bij het zicht op de speelse vlammen. SAEY-toestellen hebben bovendien een buitengewoon efficiënte verbranding. Zo haal je de beste prestaties uit de minste hoeveelheid brandstof. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

 

Onze merken

wp06cb0efa.png

wp72df5c2f_0f.jpg

 

wp7b8a649c_0f.jpg

wp06194828.png
wp3dec9dd8.png
wpf760c152.png
wp0c9d257b.png
wp72fa8668.png
wp0913b294.png
wp05b7b7fc.png

 

Charnwood... Made in britain

 

Het Engelse Charnwood is opgericht omstreeks 1972 en is gespecialiseerd in het maken van geraffineerde houtkachels. Ze zijn ontworpen op lang mee te gaan, dat bewijzen de vele Charnwoods die zelfs na meer dan 30 jaar nog steeds talrijke huizen verwarmen.

Charnwood hecht veel belang aan duurzaamheid en gebruikt dan ook alleen maar de beste materialen. De eenvoud van de kachels garandeert ook een makkelijk onderhoud!

wp25cfe67a_0f.jpg