wp26cc73e2.png
wpbf3011a0_0f.jpg

Maes Haarden

Meerhout

 

  

wp3bc6306d.png

   Bevrijdingslaan 43, 2450 Meerhout

   0495/64 62 40

   Info@maes-haarden.be

 

wpa224a8ab_0f.jpg
wp10f7c796.png
wp0e935873.png
wp131d4f6c.png
wpcda1c081.png
wp2ca4a5e4.png
wp4e91e351.png
wpfcad8000.png
wpcf545fe4.png

Pelletkachels Klover

Kiezen voor een pelletkachel van KLOVER is kiezen voor kwaliteit, innovatie en het milieu.

 

Bij het ontwerpen en produceren van een Klover pelletkachel zet men de mensen en de omgeving waarin ze wonen op de eerste plaats. Bij Klover is “De standaard”: een goed werkend product, dat er mooi uitziet. Eenvoud, veiligheid en respect voor het milieu staan daarbij centraal. Het voordeel van stoken met pellets is dat de materialen het broeikasprobleem niet vergroten. Dit komt mede door de uitstekende verbranding. De emissie van CO2 is daardoor bijvoorbeeld veel lager dan de wettelijk toegestane limieten.

De vlammen van een Klover pelletkachel zijn zeer natuurlijk. Hierdoor is de pellethaard een aanwinst voor elke ruimte.

 

Bij de productie van een pelletkachel van Klover worden nooit consessies gedaan aan veiligheid. Dat is natuurlijk makkelijk om te zeggen, maar bij Klover doen we daar ook echt wat aan. Een voorbeeld hiervan is een van de zekerheden die we je geven als het gaat om de veiligheid: ons G.A.S-systeem. Dat staat voor Green Automatic Safety en hiermee garanderen we: totale verbranding, automatische reiniging en anti-verstopping. Voor deze speciale techniek is uiteraard octrooi aangevraagd.

Door de zeer goede verbranding van de pellets heb je te maken met minder uitstoot. Dat is fijn voor het milieu. Maar van voor jezelf is dat er minder asresten overblijven, waardoor het schoonmaken minder vaak nodig is. Bovendien helpt de anti-verstoppingstechniek een handje. Natuurlijk, het reinigen van de pelletkachel blijft erg belangrijk, maar je hebt er een assistent bij.

Klover Made in Italy, Made in Klover

wp5ad55a90.png

 

 

Klover... Fuoco e passione

 

Symbool van kwaliteit, innovatie en respect voor het milieu.

 

GREEN AUTOMATIC SAFETY - G.A.S :Totale verbranding, Automatische reiniging en anti-verstopping

 

Dit gepatenteerde systeem garandeert een totale en ecologische verbranding en behoudt tegelijkertijd de prestaties en lage emissies ongewijzigd. Dankzij de gedeeltelijke en tegenovergestelde rotatie voert het in weinig seconden op autonome wijze de reiniging uit met een gelijkmatige afvoer van de residuen in het asreservoir. Het

 

PELLET CRUISE CONTROL

MEER VERMOGEN, LANGERE DUUR, MINDER VERBRUIK.

 

Tot wel 40 uur per maand langere brandtijd met hetzelfde aantal pellets als een traditionele pelletkachel. De revolutionaire gepatenteerde verbrandingslogica garandeert een aanzienlijke vermindering van het verbruik, zonder te hoeven inleveren in vermogen. Een klover is niet voor niets DE KACHEL MET AUTOMATISCHE PILOOT.

 

GLASS FIBER CABLE

ZEER HOGE WEERSTAND TEGEN SLIJTAGE EN TEMPERATUREN.

 

Alle kabels van de bekabeling zijn bekleed met gevlochten glasvezel. Deze buitengewone bescherming vormt door de jaren heen een veilig aansluitingssysteem. Het is bovendien anti-slijtage, anti-snijden en is zeer goed bestand tegen extreme temperaturen, ook in contact met warme oppervlakken.

wpeb7d9bc4.png

wpcc1fd7ba_0f.jpg